Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΗ...


ΦΩΤΙΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ , ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΓΝΩΣΤΑ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπήρχε και ο Δήμος Σιθωνίας εκεί παιδιά, ή μήπως κάνω λάθος;Προσέξτε μην ολυσθήσετε στον δρόμο της ρεσπέντζας, που μόνο αρνητικά λέει για τον Δήμαρχο Πολυγύρου, γιατί θα γίνεται γραφικοί κι εσείς στο τέλος!!!

Ανώνυμος είπε...

Λεμε ποιος εσβησε τη φωτια καλο μου παιδι. Μη μπερδεβεσαι. εμεις αλλωστε e-mail περνουμε και τα αναρτουμαι, δεν ειμασταν εμεις στη φωτια. και κάτοικοι ήταν και βοηθούσαν αλλά αυτό σε καίει εσένα?

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ για αυτούς που έσβησαν την φωτιά λέω γιατί συνέδραμε και ο Δήμος με χωματουργικά μηχανήματα για τους μη γνωρίζοντες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ .......... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Όχι να τον επαινέσει κανείς αλλά όταν αναφέρει κανείς όλες τις υπηρεσίες, οι οποίες κάνοντας το έργο τους, συνέδραμαν στην κατάσβεση νομίζω δίκαιο και λογικό είναι να αναφερονται όλοι και όχι μερικοί!!! (ή μάλλον να εξερούμε έναν,τον δήμο!!!γιατί άραγε;)

Ανώνυμος είπε...

Τα αίτια δεν είναι άγνωστα και ας μην δημιουργούμαι εντυπώσεις. Είναι οι κεραυνοί που έπεσαν το προηγούμενο διήμερο. Έχετε υπόψην σας ότι ένα επταήμερο μετά από εκδήλωση καταιγίδας με κεραυνούς περικλείει μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς, ειδικά το πρώτο τριήμερο.

neoinikhths είπε...

Την ώρα που γράφτηκε η ανάρτηση δεν υπήρχε πλήρης ενημέρωση γιατί ακόμα έσβηναν τη φωτιά. Γι αυτό γράψαμε άγνωστα τα αίτια. Δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Και όσο αφορά το δήμο που τόσο πολύ καίγεσαι γιατί μάλλον έχεις άμεση σχέση, όταν θα κάνει κάτι καλό και το ανακοινώσει θα το αναφέρουμε να σαι σίγουρη... ή σίγουρος!