Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

http://www.youtube.com/watch?v=zep2GZrALTI

TO ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ...

Της τρελής έγινε στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο, όταν ο κ. Κρικελίκος πάνω στη συζήτηση για την Δημοτική επιχείρηση έθεσε το θέμα έδρα. Ο μελετητής είχε γράψει ότι η έδρα της Δημοτικής επιχείρησης θα είναι απλά στο δήμο σιθωνίας χωρίς να διευκρινίζει σε ποιο Δημοτικό διαμέρισμα. Τότε ο κ Κρικελίκος είπε: θα πρέπει να γράψει ότι έδρα θα είναι η έδρα του Δήμου σιθωνίας. Κάπως έτσι άρχισε η κόντρα. Ο κ. Σερβέτας έκανε πρόταση να είναι στον Άγιο Νικόλαο γιατί λέει είναι κοντά στο Κέντρο υγείας. Άντε βγάλε άκρη τι να εννοεί ο ποιητής, εν συνεχεία η κ. πρόεδρος του Τοπικού του Ν. Μαρμαρά λέει να γίνει στο Μαρμαρά γιατί λέει έχουν κτίριο. Καλά αυτοί όλοι δεν ήταν αντικαποδιστριακοί? Τι άλλαξε τώρα!!! Παίρνει τον λόγο και ο κ. Τσολίδης και λέει ότι όλες οι υπηρεσίες πρέπει να είναι στην έδρα του Δήμου, τώρα το θυμήθηκε και αυτός, τα παλιά τα ξεχνάμε!
Αφού λοιπόν ξεκατινιάσθηκαν για καμία ώρα πήρε το λόγο ο δήμαρχος και επέβαλε τη τάξη.
ααααα όλα και όλα την αλήθεια να την πούμε.
ΕΙΠΕ: Η ΕΔΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ.
Α και να μην ξεχάσουμε την πρόταση του κ, Πετρίδη που την ασπάστηκε και ο κ. Σαλπικτίδης να παραμείνει δηλαδή ώς έχει χωρίς διευκρίνηση.
Εμείς ένα έχουμε να πούμε:
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ Κ. ΒΑΝΕΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Κ. ΣΕΡΒΕΤΑ ΜΑΣ.

ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

Ένα τρελό καλοκαίρι έζησαν και φέτος οι κάτοικοι της Νικήτης. Προβλήματα με το νέρο, λιγότερα βέβαια από άλλες χρονιές, με τον βιολογικό και το έργο που ποτέ δεν έγινε, και το χειρότερο, τα βοθροφόρα του Αγίου Νικολάου έριχναν τα λύματα όπου εύρισκαν. ο βιολογικός για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά, τα λύματα ήταν πολλά και κάποιοι που ήθελαν να γλυτώσουν χρήματα έριχναν τα λύματα στη χωματερή. Το αποτέλεσμα, βρωμιά και δυσωδία. Μας βρήκαν μαλθακούς φίλοι συγχωριανοί και έκαναν το χωριό μας χεζολακα. Δεν νομίζω να σας ενοχλησε η λέξη. Άλλωστε εμάς δεν μας ενοχλεί τίποτα μόνο ότι γίνεται δίπλα από το σπίτι μας. Ανεχόμαστε τα πάντα έτσι γιατί είμαστε μορφωμένος και πολιτισμένος λαός εμείς... ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΒΡΕ...
Υποσχέθηκε το Δ.Σ. ότι το νέο έργο του βιολογικού θα ήταν έτοιμο μέσα Ιουλίου, - αλλά για να σας το κάνουμε δείξτε και σεις λίγη κατανόηση και επιτρέψτε τα βοθροφόρα του Αγίου Νικολάου- , είπαν στους κατοίκους της Αγ. Βαρβάρας και αυτοί απάντησαν - μα φυσικά, αν είναι να μας κάνετε το έργο να τα δεχτούμε και για φέτος. Φυσικά θα σας πω και γω δεν έγινε τίποτα. Ξεκίνησε αλλά ακόμα ολοκληρώνεται.
Ξανα υποσχέθηκαν οτι σε λιγότερο από ένα μήνα θα είναι έτοιμο. Και μεις θα δείξουμε πάλι κατανόηση...
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ… ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

Νέο σύστημα μάθησης εφαρμόζεται φέτος στην Α τάξη του Γυμνασίου. Καταργούνται τα βιβλία και μπαίνουν οι Ηλεκτρονική υπολογιστές. Τα παιδιά θα διδάσκονται τα μαθήματα τους μέσα από ένα net book. Θεώρησαν τόσο απαραίτητο τον η/υ σε τέτοια ηλικία. Οι Γονείς αντί να διαμαρτυρηθούν για όλη αυτή την κατάντια σπεύδουν να κάνουν τις παραγγελίες για να προλάβουν. Πάνω στα παιδιά θέλησαν να κινήσουν την αγορά? Μας πείραξε η κεραία του ιντερνέτ και κάνομε ολόκληρη διαμαρτυρία έξω από τα σχολεία, τώρα τίποτα? Δεν θεωρήθηκε σημαντική η κατάργηση του βιβλίου? Τα παιδιά ολοένα και αποχαυνώνονται από τη χρήση του υπολογιστή, τώρα τα δίνουμε ακόμα μια σπρωξιά για να τα αποτελειώσουμε. Ας ελπίσουμε ότι οι γονείς θα ξυπνήσουν από το λήθαργο της τεχνολογίας και θα διαμαρτυρηθούν για την υπέρτατη κατάντια της παιδείας.