Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....


Φωτογραφία που τραβήχτηκε μπροστά από τη καφετέρια "DE SOL" το Σάββατο 25/04/2009 και ώρα 4 μ.μ. Την ώρα δηλαδή που η παραλία της Νικήτης ήταν γεμάτη από τουρίστες το θέαμα που αντικρίζανε ήταν αυτό. Οι υπεύθυνοι όμως κάνουν τους κινέζους! Τι θα γίνει τελικά? Μέχρι πότε θα έχουμε αυτή την εικόνα στα χωριά μας? Ας βγει κάποιος να μας εξηγήσει τι γίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.Ν.Ν. Ο "ΣΙΘΩΝ" & ΤΗΣ "ΠΑΛΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ" ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ "Η ΠΑΛΙΑ ΝΙΚΗΤΗ" κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Η ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Ν.Ν. Ο "ΣΙΘΩΝ" ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Ε.Ν.Ν. Ο"ΣΙΘΩΝ"


Βροντερό παρών έδωσαν οι δύο σύλλογοι της Νικήτης στην AgroTourism 2009 στο ξενοδοχείο "Αθως" στη Καλλιθέα. Ο Υπουργός Εσωτερικών, Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ο Νομάρχης Χαλκιδικής, Βουλευτές, Δήμαρχοι από όλο το Νομό μας πέρασαν από όλα τα περίπτερα της έκθεσης για να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά προϊόντα και να γνωρίσουν τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στη Χαλκιδική. Το παρών έδωσε επίσης και ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ρεβενικιώτης την ημέρα των εγκαινίων και της παρουσίασης του χορευτικού συγκροτήματος της Ε.Ε.Ν.Ν. "Ο ΣΙΘΩΝ".

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ...

Μια συνέντευξη που έδωσα το Σάββατο στο Σουπερ. Ελπίζω να μη θίγω κανένα και να είπα τα πράγματα έτσι όπως πιστεύω ότι τα νιώθουμε όλοι οι νέοι του Δήμου. Τυπικά έχω εκλεγεί πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Σιθωνίας γι' αυτό και ζητήθηκε η άποψή μου, απλά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Κούρα Κωνσταντίνα