Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ???



Και νέος πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο μας. ο κ. Γεροστεριούδης τελικά κατάφερε να νικήσει τον κ. Λευκό και να τερματίσει πρώτος με 8 ψήφους της σχετικής πλειοψηφίας. Η κ. Λινού δε καταφερε να συγκεντρώσει 13 ψήφους έναντι των 3 λευκών της αντιπολίτευσης.

Και συνεχίστηκε το συμβούλιο με το 2ο Θέμα το οποίο ήταν η αντικατάσταση της Δημαρχιακής και πρόταση του κ. Κρικελίκου... και αυτό ήταν η αρχή του ξεκατινιάσματος!!! Άρχισαν οι μομφές, οι προσβολές και το θέμα εμπιστοσύνης για τα μέλη της ισχύουσας δημαρχιακής επιτροπής. Και εκεί που γινόταν ο χαμός, πήραν το λόγο και η δημότες όπου εκεί τοποθετήθηκε και η κ. των Β.Π. του Ν.Μαρμαρά η οποία σαν να μην της άρεσε η ιδέα της αντικατάστασης για τους δικούς τις προσωπικούς λόγους, και επιτέθηκε σε δημοτικούς συμβούλους ότι δεν βοηθούν στη λειτουργία του Δήμου. Τώρα τι να πούμε σ' αυτή τη περίπτωση... Από πότε σας ενδιαφέρει κυρία μου το καλό του Δήμου??? Μήπως από τη στιγμή που σας μπήκε η ιδέα να κατεβείτε υποψήφια??? Όλα τα χουμε δει σ' αυτά τα συμβούλια και τι μας περιμένει ακόμαααα!!!! Ας ξυπνήσει η νεολαία επιτέλους για να παρουσιαστεί στα συμβούλια που αποφασίζουν για τη ζωή μας και τον τόπο μας!!!

ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ

ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ, ΗΛΙΚΙΑΣ 13 ΕΤΩΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Α(RH-) KAI ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Α(-) ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.