Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο κ. ΛΕΥΚΟΣ...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΛΕΟΝ (ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο Κ. ΛΕΥΚΟΣ ΜΕ 13 ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ 4 ΤΟΥ κ. ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥΔΗ.
-Αποδέχομαι την πρόταση του κ. Δημάρχου μας που με προτείνει ως πρόεδρο Δ.Σ. για 3 λόγους.
1. Γιατί το θέλει το χωριό μου( Το είδαμε όλοι με την αντίδραση του κ. Γραμμένου)
2. Γιατί το θέλει ο Δήμαρχος
3 και τέλος γιατί το θέλω εγώ.

Είπε ο κ. Γεροστεργιούδης.
Μήπως πήρατε ανάποδα τη σειρά ομως κ. Μελλοντικέ πρόεδρε?
Το θέμα είναι ότι ξεφτιλιστήκατε για ακόμα μια φορά κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι. Απόρούμε με την ψυχραιμία της ομάδας Ρεβενικιώτη η οποία όχι μόνο δεν παραιτείται αλλά σήμερα έβγαλε και πρόσκληση Δημαρχιακής. Δεν τα βλέπω καλα τα πράγματα!!!
Θα έχουμε εξελίξεις!!! και μετά από τα θέματα που έθιξε ο κ. Κρικελίκος για εικονικά κλπ έργα τα πράγματα στο Δήμο θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο και όπως πάντα θα την πληρώσουν οι πολίτες!!!
Κουράγιο Σιθωνίτες

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ...

Σήμερα το μεσημέρι και λίγο πρίν κλείσει τις πόρτες το υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στη Νικήτη, 2 άτομα με κράνη μπήκαν μέσα και με την απειλή όπλων άρπαξαν 50000 ευρώ. Και όχι μόνο από τα ταμεία, αλλά και από πολίτες που πήγαν να καταθέσουν χρήματα. Η Οικονομική κρίση άρχισε να χτυπάει και την περιοχή μας!!!

ΠΕΝΘΕΙ ΟΛΗ Η ΝΙΚΗΤΗ!!!

Χθές το βράδυ έφυγε από κοντά μας ο Αντώνης Κουρμπέτης και σήμερα το μεσημέρι έγινε η κηδεία. Ένα παιδί μόλις 15 ετών χάθηκε άδικα απο την επάρατο νόσο. Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο.
Αντίο φίλε Αντώνη.
Αιωνία σου η μνήμη.
Ενα τραγούδι αφιερωμένο για σένα από το blog μας
"knocking on heavens door"

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

Καιρό είχαμε να δούμε τον Δήμαρχο να δίνει το παρόν στην μαθητική παρέλαση, στην έδρα του Δήμου! Ο Νέος έκανε τη διαφορά! Μαζί μ' αυτόν και ο Αντινομάρχης μας κ. Τζίτζιος! Πολλά σουξου μουξου με ανθρωπο της αντιπολίτευσης ο κ. Δήμαρχος.. Τι να του έλεγε όμως??? Μάλον κάτι με το σημερινό Δημοτικό συμβούλιο.... Για να δούμε τι θα δούμε! Πως θα κινηθει απο δω και πέρα η αντιπολίτευση!!! Θα κάνει αντιπολίτευση???

ETOIMA TA DVD ΤΟΥ 3ου ΑΓΩΝΑ ΨΥΧΗΣ


Έτοιμα και τα dvd του 3ου Αγώνα ψυχής. Το κόστος είναι 10 ευρώ. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία του συλλόγου και το Σάββατο στις 28 Μαρτίου θα υπάρχουν και στο κολυμβητήριο της Καλαμαριάς!

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ....


Η Νέα Αρχή του Δήμου Σιθωνίας αποφάσισε: τα στεφάνια για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που θα καταθέσουν τα σχολεία να μην πληρωθούν από το Δήμο αλλά από τις σχολικές επιτροπές.

Τα τόσα χρέη που παραλάβατε κ. Δήμαρχε θελήσατε να τα καλύψετε από τα στεφάνια???

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ!!!

Πάνω από 270 Δήμους και Νομαρχίες στην Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στην ώρα γης στις 28 Μαρτίου, από τις 20:30 εως 21:30. Ο δικός μας Δήμος για ακόμα μια φορά δείχνει την αδιαφορία του. Ας ελπίσουμε ότι τελευταία στιγμή θα συμμετεχει. Μόνο η ελπίδα μας έχει μείνει γι αυτόν το Δήμο!