Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ

Σου ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους συνήθης ρυθμούς σου.
Για την ιστορία: Την προηγούμενη βδομάδα μια τρελή για δέσιμο οδηγός, ηλικίας 74 ετών χτύπησε με το αυτοκίνητο την φίλη του Blog μας και του Σίθωνα, Βαγγελιώ Συρδάρη. Ευτυχώς ο Θεός στάθηκε εκεί και έσωσε τη φίλη μας από τα χειρότερα. Σήμερα βγαίνει από το νοσοκομείο και γι’ αυτό την ευχόμαστε μέσα από τη καρδιά μας καλή ανάρρωση.

ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΠΑΛΙ....


ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???.....
Μήπως οι ροκάδες θεατές των ACDC έσπασαν τους σωλήνες πάνω στη πόρωση ή μήπως ο Angus απο τα σολαρίσματα έχυσε όλο τον υδρώτα στη παραλία της Νικήτης από το λιμάνι και δεξιά??? Τι να εγινε ρε παιδιά? Πάντως δεν θέλω να φαντστώ ότι συνέβει κάτι άλλο....
ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ACDC ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ "ΣΙΘΩΝΕΣ"




Ημέρα Παρασκευή 05/06/2009 και ώρα 10 μ.μ. οι Σίθωνες για να γιορτάσουν την πρώτη θέση που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα Μπάσκετ Β κατηγορίας διοργανώνουν χορό στο Café-Bar “Vertigo” με ζωντανή ορχήστρα. Τους γνωστούς σε όλους μας Αδελφούς Τσικούρη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η ΝΙΚΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ????

Είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς αν όντως η έδρα του Δήμου είναι η Νικήτη. Έδρα σημαίνει μόνο το κτίριο του Δημαρχείου τελικά? Δε νομίζω ότι το φανταζόμασταν έτσι φίλοι συχωριανοί. Μπαίνοντας στη Νικήτη απολαμβάνουμε με το καλημέρα τη απίστευτη ευωδιά του βιολογικού. Συνεχίζοντας προς τη διασταύρωση ανάβουμε τη μεγάλη σκάλα στα φώτα του αυτοκινήτου για να βλέπουμε. Φτάνοντας στη διασταύρωση λες,- ας πάω μια βόλτα και στη παραλία, καταβαίνοντας αρχίζεις τα οχταράκια για να αποφύγεις τα φρεάτια που βρίσκονται στη μέση του δρόμου. Με τα πολλά φτάνεις στην παλιά αποβάθρα, σκέφτεσαι να παρκάρεις και να πας μια ρομαντική βόλτα με την άτακτη κυρία που μπορεί να συνοδεύεις. Μάταια όμως, ο φόβος που σε κυριεύει βλέποντας το σκοτεινό δρόμο στην παραλιακή, σε κάνει να ακυρώσεις τη βολτίτσα. Μπαίνεις ξανά στο αυτοκίνητο και αποφασίζεις να τον περάσεις με αυτό. Μόλις συναντήσεις το πρώτο μαγαζί και αντιληφθείς ότι υπάρχει φως σταματάς. Παράνομα βέβαια αλλά λες από μέσα σου -πάλι καλά - που υπάρχουν και τα μαγαζια. Πριν κάτσεις να πιεις το ποτάκι σου λες.. δεν πάμε να καθίσουμε και λίγο στην αμμουδιά! Κάνεις τη προσπάθεια και από τις πέτρες και τις τεράστιες λακκούβες που συναντάς καταλήγεις το λιγότερο με ένα στραμπουλιγματάκι. Τα μαζεύεις και γίνεσαι άφανος! Βρίσκεις το πρώτο δρόμο που σε οδηγεί στο κεντρικό και από την τραυματική σου εμπειρία γκαζώνεις για να φύγεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. ΛΑΘΟΣ. Πολύ μεγάλο ΛΑΘΟΣ. Ο δρόμος είναι γεμάτος με βαθιά ρυάκια, λότσκες και πέτρες. Τα αμορτισέρ αρχίζουν και τα παίζουν, ο προφυλακτήρας σου επιμένει να μείνει στη Νικήτη και εγκαταλείπει το αμάξι,εσύ μαζεύεις όλο το κουράγιο που σου έχει απομείνει και παίρνεις το δρόμο της επιστροφής.
Να σημειωθεί εδώ ότι σε όλη τη διαδρομή συναντάς παχύσαρκους γάτους που σε κάνουν να απορείς τι τρων αυτά τα ζώα. Βέβαια η απορία σου, λύνεται βλέποντας τα σκουπίδια να υπερχειλίζουν από τους κάδους απορριμμάτων.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΥΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΒΑΛΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΝΙΚΗΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΝΙΚΗΤΗ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.
Κ.Κ.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...


Αυτή την εικόνα αντικρίζουμε όλοι όσοι επισκεπτόμαστε το Δημαρχείο. Πόρτα ασφαλείας δεν υπάρχει. Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση σ’ αυτό ακόμα και ένα μικρό παιδί, γιατί είναι μόλις 10 πόντους από το έδαφος. Όταν βρέχει τι γίνετε? Μήπως κύριοι υπεύθυνοι είναι λίγο επικίνδυνο αυτό. Λέμε, Μήπως???

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...

Χθές 01/06/2009 καλέστηκαν εκτάκτως οι Δημοτικοί σύμβουλοι να μιλήσουν για το θέμα του προσωπικού που ακόμα δεν έχει τακτοποιηθεί. Ε καλά έχουμε χρόνο, ακόμα Ιούνιος είναι κ. Δήμαρχε μέχρι τον Αύγουστο έχουμε μέλλον ακόμα. Τελικά όμως δεν υπήρξε απαρτία και αρκέστηκαν στην απλή ενημέρωση των συμβούλων που παρευρέθησαν για το θέμα του προσωπικού. Τελικά από τα όσα ακούστηκαν αυτό που καίει τη διοίκηση είναι οι οδηγοί απορριμματοφόρων. Θέτοντας ως πρόσχημα το νόμο που πρέπει να ακολουθήσουν για την πρόσληψη υπαλλήλων κατέληξαν ότι δεν υπάρχουν αιτήσεις ατόμων που να διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα, με αποτέλεσμα να φαίνεται ως μοναδική λύση η ανάθεση σε εργολάβο. Τόσα χρόνια πως γίνονταν οι προσλήψεις? Παρανόμως? Και η ανάθεση σε εργολάβο πάλι παράνομη δεν είναι? Τι θα γίνει τελικά? Θα βρούμε προσωπικό για να μας καθαρίσει ή θα το κάνουμε μόνοι μας κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι???

ΣΑΣ ΛΕΙΨΑΜΕ????

Χαθήκαμε λίγο το τελευταίο καιρό εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεών μας αλλά επανήλθαμε δριμύτεροι!!! Τα νέα πολλά και σημαντικά.... ακολουθούν αναρτήσεις...

Ελπίζουμε στη κατανόηση σας και ευχαριστούμε το Respentza που μας στηρίζει