Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Κυρία Μέρκελ, Μας χρωστάτε




Γκρουπ στο facebook δημιούργησαν νέοι μετά το απαράδεκτο εξώφυλλο Γερμανικού περιοδικού με την ονομασια Κυρία Μέρκελ μας χρωστατε. Η επιστολή του κ. Κακλαμάνη


«Κυρία Μέρκελ, Μας χρωστάτε τα Καλάβρυτα, μας χρωστάτε το Δίστομο, μας χρωστάτε 70 δισ. από τα ερείπια που μας αφήσατε. Ως Δήμαρχος της πόλεως των Αθηνών, της πόλεως του Παρθενώνα και του Μουσείου της Ακρόπολης, καλώ τους ανθρώπους του πολιτισμού ανά τον κόσμο να αρθρώσουν όπου και όπως μπορούν φωνή διαμαρτυρίας για το επαίσχυντο πρωτοσέλιδο του γνωστού γερμανικού περιοδικού».

Στο troktiko

Επιτέλους ένας πολιτικός, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης βγήκε και μίλησε για την πρόκληση του περιοδικού focus με την Αφροδίτη της Μήλου και το μεσαίο δάχτυλο να είναι παρατεταμένο.

"Μας οφείλουν τα Καλάβρυτα, το Δίστομο, τα 70δις που μας άφησαν ερείπια στον πόλεμο. Να αντιδράσει ο κόσμος σε αυτή την ασχήμια.

Όμως...

η κυβέρνηση δεν διεκδικεί τις αποζημιώσεις από την κ.Μέρκελ παρότι οι δικαστικές αποφάσεις είναι δικές μας.

Στο http://papatzides.blogspot.com/

Η παρακάτω παρότρυνση προς τους αναγνώστες της ηλεκτρονικής σελίδας της έντυπης έκδοσης του Γερμανικού Focus είναι κάτω από το επίμαχο άρθρο -θέμα προσβολή και πρόκληση προς τους Έλληνες!
"Η γνώμη σας μετράει: αισιοδοξία ή απαισιοδοξία - έκρηξη στο ευρώ; Γράψτε στο πλαίσιο σχόλιο παρακάτω, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το debatte@focus-magazin.de ή φαξ 089/92 50 26 20. Στην επόμενη έκδοση της FOCUS θα δείτε μια επιλογή από τις καλύτερες εισφορες αναγνώστη."

Ας το αξιοποιήσουμε να δούμε ....θα γράψουν κάτι ...
Βομβαρδίστε τους με μηνύματα και απόψεις...
Η ηλεκτρονική διεύθυνση στο link του περιοδικού και το άρθρο είναι:

http://www.focus.de/magazin/

Ακόμα ατελείωτα σχόλια από απλούς ανθρώπους στο διαδίκτυο


Που κρυβόταν τόσα χρόνια αυτή η Γερμανική επιθετικότητα;
Που βρισκόταν όλο αυτό το Γερμανικό μένος και ο υποθάλπτων ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων, όταν αναλάμβαναν το αεροδρόμιο Αθηνών και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά,όταν η Siemens έκανε τις"δουλειές"της,όταν τα στραβά υποβρύχια άρχισαν να ισιώνουν,όταν τα Leopard συνωστίζ...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟ 1945 ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ-ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΓΩΓΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ 1945 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5ΧΙΛ ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΟΤΕ....ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ...ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ