Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....


Η Ε.Ε.Ν.Ν. Ο «ΣΙΘΩΝ» Στα πλαίσια της διοργάνωσης του 39ου Διεθνούς Διάπλου του Τορωναίου κόλπου προέβηκε τη Δευτέρα στις 15/06/2009 στην επιλογή των κολυμβητών. Η επιλογή έγινε από 7μελή επιτροπή που απαρτίζει το Δ.Σ. του συλλόγου.
Η επιτροπή έδωσε σειρά κατά προτεραιότητα
Σε αθλητές που είχαν απορριφθεί στο παρελθόν
Σε ξένους αθλητές από όλο τον κόσμο
Σε αθλητές από όσα περισσότερα μέρη της Ελλάδας γινόταν
και τέλος στην ανάδειξη του ντόπιου αθλητισμού.

Εκτός διαδικασίας και τιμής ένεκεν για την ιστορία και τη προσφορά τους στον Διάπλου του Τορωναίου ετέθησαν ο Θανάσης Ξανθόπουλος και ο Michael Peter Read
Η επιτροπή λειτούργησε με αξιοκρατία και σεβασμό προς όλους τους αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή. Αυτόν το σεβασμό λοιπόν απαιτούμε από όλους προς εμάς.
Τα γεγονότα που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό στεναχώρησαν ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Σίθωνα και το ανάγκασε στη δημοσίευση αυτής της επιστολής.
Κάποιοι άνθρωποι που απορρίφθηκαν από την επιτροπή, συμπεριφέρθηκαν με το χειρότερο τρόπο στην πρόεδρο και στα λοιπά μέλη του Δ.Σ. εντελώς αδικαιολόγητα. Περιμέναμε από τους φίλους του Σίθωνα και του Διάπλου περισσότερη κατανόηση, Αντιθέτως δεχτήκαμε απειλές, προσβολές και πολλά πολλά άλλα. Η ιστορία κύριοι που αντιπροσωπεύουμε και ο αγώνας που δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια για να κρατήσουμε το Διάπλου του Τορωναίου σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, είναι αρκετά σημαντικά για να απαιτούμε τη μη προσβολή της αξιοπρέπειας του συλλόγου και τον ανθρώπων που τον αντιπροσωπεύουν.
Παρακαλούμε στην τήρηση των κανονισμών που έχουμε ορίσει καθώς και στη μη παραγκώνιση της διαδικασίας του αγώνα, έτσι ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ν.Ν. Ο "ΣΙΘΩΝ"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι, κάποιοι φωνάζουν εδώ και χρόνια ότι έχουμε δώσει πολύ "αέρα" στους κολυμβητές, ότι κακώς αποκτούμε "φιλικές" σχέσεις αλλά...δυστυχώς, φωνή βοώντος εν τη ερήμω!!!
Κόφτε τους τον αέρα όσο είναι καιρός, εμείς δεν τους έχουμε ΑΝΑΓΚΗ αυτοί μας έχουν, Ο Διάπλους είναι πολύ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ από οποιονδήποτε κολυμβητή!!!
Υ.Γ. Δεν κρύβομαι πίσω απ την ανωνυμία, όποιος θέλει να μάθει ποιος είμαι μπορεί να ρωτήσει, αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα κατάλαβαν...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...

Ανώνυμος είπε...

Τίνος παιδουδ εισαι εσυ καλό μ?