Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Το φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις καρδιές όλων μας για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!

Μία παράκληση τώρα, Επειδή εξαιτίας του ονόματος του blog μας κάποιοι μας είπαν φανατικούς Τοπικιστές θα παρακαλούσα στη νεολαία όλων των Δημοτικών διαμερισμάτων επειδή είναι δύσκολο να ενημερώνουμε για τα καθημερινά που συμβαίνουν στα χωριά μας θα θέλαμε όσοι μπορούν να μας στέλνουν e-mail για να τα ανεβάζουμε στο blog έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στα χωριά μας. Από τον Αγ. Νικόλαο, Μεταγγίτσι και Νέο Μαρμαρά.
Η Νεολαία είναι πολλά χρόνια μπροστά και αυτό ας το αποδείξουμε ακόμα μια φορά και μέσα από αυτό το blog.

Ευχαριστούμε για όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί, ανώνυμα και μη. Όλα είναι ευπρόσδεκτα!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

2.46 π.μ. ορθογραφικά λάθη δεν υπάρχουν . Υπάρχει λαθεμένη χρήση των κεφαλαίων γραμμάτων σε κάποιες λέξεις που όμως πολλές φορές η ελευθεριότητα που διέπει την γραφή και την γλώσσα μας την μεταβάλλει σε ορθή όταν θέλει ό γραφων να δηλώσει επίταση ! Οπότε επειδή φαντάζομαι τον τόπο καταγωγής σου , άραξε στα κυβικά σου και άσε τους ειδικότερους να κάνουν έλεγχο στα ορθογραφικά λάθη . Επίσης επειδή εκπροσωπούμαι από την Κυρία Κούρα στα του πολιτισμού , καθό,τι είναι μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Ν.Νικήτης " Ο ΣΙΘΩΝ" , δεν αισθάνομαι καθόλου προσβεβλημένος , τουναντίον αισθάνομαι περήφανος που μια νέα από τον τόπο μου δίνει τόσο δυναμικό παρόν στο καθημερινό "γίγνεσθαι" του Δήμου Σιθωνίας!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κιόλας μικρέ μου 2:46 αλλά εγώ μια απλή λογίστρια είμαι και όχι καθηγήτρια φιλολογίας! Θέλω να πιστεύω ότι με τα όσα έχω προσφέρει δεν προσβάλω κανένα αλλά και αν έχω κάνει λαθάκια μπορείς να μου τα επισημάνεις για να μην τα ξανακάνω χρυσό μου. 5:41 Ευχαριστώ για την υποστήριξη και τη κατανόηση. Σχολιάστε όμως και τίποτα πιο ουσιώδες! Γι’ αυτά που αναρτούμε για παράδειγμα και όχι πως τα γράφουμε.
Φιλάκιαααα

Ανώνυμος είπε...

5.41 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ πες το... πιο είναι το λάθος να τελειώνουμε οχουυυυυ!!! Να ασχοληθούμε με κάτι άλλο!!!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης παρακαλώ πολύ να μάθετε τρόπους κύριε μου ή κυρία μου και αφήστε την ορθογραφία. Τις λέξεις που χρησιμοποιείτε στο πανεπιστήμιο τις μάθατε? Για να χαλαρώσουμε.

Ανώνυμος είπε...

11.15 φιλολογική μαλακία ? από δω φαίνεται και το επίπεδο της μόρφωσης σου. Επίσης αναθεώρησε την άποψη σου για τα ορθογραφικά λάθη , γιατί εκτίθεσαι .

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ. ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ, ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ, ΤΟΝ ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΕΛΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΕ Η΄ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΟ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η περίπτωσή σας είναι Μακαρρρρ....απλά μακαρρρ!!!

Ανώνυμος είπε...

4.34: τι θελει να πει ο ποιητής?