Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ - ΖΗΤΟΥΝ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΑ 6-5-10

http://aetoshal.blogspot.com/2010/05/6-5-10.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κριτήριο των εγκαταστάσεων για τις υπηρεσίες ήθελα να ήξερα που το στηρίζουν.. Εντάξει υπάρχουν, αλλά να τις χρησιμοποιήσει ποιος? Υπάρχει τόσο μεγάλο επιστημονικό δυναμικό που απευθύνεται στις συγκεκριμένες υπηρεσίες που θα ρθούν με τον Καλλικράτη? Να πάει ποιος στις υπηρεσίες? Οι μηχανικοί? Οι Λογιστές? Οι Τοπογράφοι? Οι Οικονομολόγοι? Οι γιατροί? Οι Δάσκαλοι? Και όταν όλοι αυτοί θα πρέπει να ξαναγυρίσουν πίσω για να παν στο Πολύγυρο ή στη Θεσσαλονίκη όπου θα καταθέσουν τα χαρτιά που τους δόθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου θα υπάρχει μείωση στην απόσταση? Απειλούν ότι δεν θα επιτρέψουν να γίνει ο ΧΥΤΑ στο Ν.Μαρμαρά, γιατί? Θα σας ρωτήσουν? Είστε υπερ του Καλλικράτη ή κατά? Αν είστε υπερ διεκδικήστε την έδρα αλλά αν δε καταφέρετε τίποτα δεχτείτε τη κατάσταση και τις αποφάσεις του Δήμου που θα ανήκετε. Αν πάλι είστε κατά για πιο λόγο διεκδικείτε έδρα σε κάτι που δεν σας αντιπροσωπεύει και σε κάτι που δεν αποδέχεστε. Κάντε μια ωραιότατη αποχή να ησυχάσετε εσείς να ησυχάσουμε και μεις γιατί μας πρήξατε. Επίσης ρωτήστε έναν Σαρτιανό ή ένα Συκιώτη, όταν θέλει να πάει Πολύγυρο ή Θεσσαλονίκη ποιον δρόμο επιλέγει? Σίγουρα όχι από Μαρμαρά… Πιο κοντινός δρόμος είναι άλλος και τον ξέρετε. Μιλάτε τόσο καιρό για τοπικισμό των Νικητιανών, μήπως κάνετε λάθος? Μήπως μας έχετε ξεπεράσει κατά πολύ? Καλά κάνανε οι Σύμβουλοι του Αγ. Νικολάου και της Νικήτης και δεν ασχολήθηκαν μαζί σας. Έδειξαν ότι έχουν επίπεδο και δεν υποκύπτουν σε 20 Μαρμαρινούς που ήρθαν να διεκδικήσουν με φωνές τοπικιστικές ανοησίες. Σας έχουν βαρεθεί και οι ίδιοι οι Μαρμαρινοί δεν το χετε καταλάβει. Δημιουργείτε συνέχεια διχόνοιες από το αίσθημα της ζήλιας και μόνο. Σας λυπάμαι κυρίες και κύριοι που στο βωμό της λέξης αγώνα προσπαθείτε να αποχαυνώσετε τους συμπολίτες σας σε μία προεκλογική περίοδο. Εύχομαι η νεολαία όλων των δημοτικών διαμερισμάτων να ενωθεί και να πάει τον τόπο μας εκεί που του αξίζει και όχι εκεί που τον φέρατε όλοι εσείς με τις βρωμιές σας και την αδιαφορία σας τα τελευταία 12 χρόνια.

Πραγματικός Δημότης Σιθωνίας

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικέ Δημότη θέλω να σου πω πως ο Μαρμαράς είτε θέλετε εσείς οι Νικητιανοί είτε όχι είναι και θα είναι το οικονομικό και εμπορικό κέντρο της Σιθωνίας!Αξίζει μόνο να σου αναφέρω πως ο επιχειρήσεις στον Ν.Μαρμαρά φτάνουν τις 320 όταν η Νικήτη βρίσκεται δίπλα δίπλα με την Σάρτη στις 210 επιχειρήσεις!Επίσης ο Χ.Υ.Τ.Α. εάν δεν έρθει η έδρα στον Ν. Μαρμαρά θα έρθει στην Νικήτη και δεν σας ρωτάμε!Αν θέλουν ας έρθουν να τον λειτουργήσουν να δουν τι μέγεθος έχει το αγγούρι!Αν θέλετε έδρα θα πάρετε και τα σκουπίδια!Όσο για τους Σαρτιανούς και τους Συκιώτες άσχετε που θες να αυτοαποκαλείσε και πραγματικός δημότης,λες και όλοι οι άλλοι είναι ψεύτικοι,απ'ο αυτό και μόνο φαίνεται το επίπεδό σου και ο εγωισμός σου και ο τοπικισμός σου,ρώτησέ τους αν τολμάς πόσες φορές τον μήνα περνάνεαπό την Νικήτη για να πάνε Πολύγυρο και πόσες φορές έρχοται Μαρμαρά για τις καθημερινές ανάγκες τους!Όσο για τους δειλούς και άνανδρους Δημοτικούς Συμβούλους της Νικήτης και του Αγ. Νικολάου που αντί να έρθουν σαν δημόσιοι άντρες και να καταθέσουν την γνώμη τους και τα επιχειρήματα με τα οποία την στηρίζουν πήγαν και κρύφτηκαν σαν γυναικούλες δεν έχω να πω τίποτε,θα τους κρίνει ο Λαός!Και αν δεν ήταν άνανδροι και απλά σνόμπαραν την ομόφωνη απόφαση ενός Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου και απαξίωσαν το καθολικό αίτημα του Μαρμαρά ακόμη και να το συζητήσουν πες τους να έρθουν στις εκλογές να μαζέψουν σταυρούς...τους περιμένουμε με ορμυλιώτικη παραγωγή...!!!Και αν μετά από όλα αυτά συνεχίζεις πάνε μια βόλτααπο το Δημαρχείο να δεις τα οικονομικά και δες πόσο συνεισφέρει ο Μαρμαράς και πόσο η Νικήτη στο ταμείο του Δήμου αλλά και πόσα παίρνει Νικήτη και πόσα τα άλλα Τοπικά Διαμερίσματα!!!Απλά φίλε φοβάστε πως αν χάσετε και την έδρα δεν θα έχετε ούτε τα στοιχειώδη και θα είστε πάλι ο γνωστός χεζόλακας που κανένας δεν τον επισκέπτεται ούτε από περιέργεια!!!Είστε τόσο ανίκανοι που ένα πρόβλημα του βιολογικού σας δεν είχατε την δυνατότητα να το λύσετε τόσα χρόνια και περιμένετε τα λεφτά από τα άλλα δημοτικά διαμερίσματα μας και δείτε προκοπή ακαμάτηδες!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ο βιολογικός του Ν. Μαρμαρά λειτουργεί; Όσο για το ΧΥΤΑ χωροθετήθηκε εκεί με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και εισηγητή των τωρινό Δήμαρχο και όχι κάποιον από τη Νικήτη, γι` αυτό τις ευθύνες να τις ζητήσετε από το Ρεβενικιώτη και όχι από τους Νικητιανούς.

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε πόσοι είναι οι Μαρμαρινοί με τις επιχειρήσεις τους?