Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ 08:00 ΤΟ ΠΡΩΙ








11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ρομαντζάδα έπεσε. Καμμιά φωτογραφία απο το διαλυμένο τοπίο του νέου λιμανιού της Νικήτης δεν έχουμε ή δεν τις δείχνουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ... Η ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ???ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

και γιατί δεν πήρες φωτογραφίες? δεν το θεώρησες σημαντικό?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Καλό το ρομάντζο αλλά κι ο θυμός για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δε βλάπτει.Μήπως και ξυπνήσουμε απ'το όνειρο..

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν φωναζετε και τον τζιτζιο να το δει η δεν αδειαζει απο τα εγκαινια των εργων ?

Ανώνυμος είπε...

Το λιμάνι είναι το μόνο πρόβλημα στη Νικήτη; Βιολογικός, ύδρευση, αποχέτευση, απορρίμματα αυτά δεν είναι προβλήματα; Εμείς οι δημότες της Νικήτης τι κάνουμε. Είμαστε όπως πάντα απόντες και αδιάφοροι. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι η Νικήτη είχε καταντήσει ένας απέραντος χώρος εναπόθεσης αποβλήτων στερεών και υγρών. Το νερό μας ακατάλληλο για πόση και εμείς στο εγκλωβισμένοι στο μικρόκοσμό μας. Όλα τα δεχόμαστε παθητικά σαν να συμβαίνουν σε άλλο πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ........

Ανώνυμος είπε...

Μ αρέσει που καταλήγουμε όλοι στο ιδιο συμπέρασμα. Την αδιαφορία μας. Την Πέμπτη έχει Δημοτικό συμβούλιο για να δούμε ποσοι θα ρθουν να διαμαρτυρηθούν και εκτος ημηρεσίας διατάξεως. Για να δούμε

Ανώνυμος είπε...

Κανένας αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Βολευόμαστε όλοι στο έγώ θα γίνω κάκος ας τα πεί κάποιος άλλος. Και οι λίγες φωνές διαμαρτυρίας δεν ακούγονται πλέον.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ.....