Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το live με την Άννα Ζήση που διοργάνωσε η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ο «Σίθων», την περασμένη Παρασκευή στο καφε-μπαρ Vertigo. Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η εκδήλωση είχε στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για την μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού, τον Διεθνή Διάπλου του Τορωναίου κόλπου και τα κατάφερε με τη στήριξη των ντόπιων κατοίκων αλλά και της νεολαίας του Αγίου Νικόλάου και της Ορμύλιας.
Ευχαριστούμε το Σίθωνα για τις τόσες όμορφες βραδιές που μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.
Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από 27 Απριλίου μέχρι 13 Μαίου δεν υπήρξε κάτι ενδειαφέρον να ασχοληθείτε και να το αναρτήσετε στην σελίδα σας.Πολύ γρήγορα αρχίσατε να βαριέστε!Και θέλετε να πάρετε μέρος και στα κοινά του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και δουλειές τι να κάνουμε δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια μ αυτό. Δεν είμαστε και Respentza να γράφουμε 100 άτομα εδώ! ΕΛΕΟΣ

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ είπε...

Φίλοι του "Σίθωνα"
Στη respentza δε γράφουν 100 άτομα! Αυτοί που γράφουν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού! Άνευ σημασίας αυτό, ο λόγος που σας αφήνω το σχόλιό μου είναι η επισήμανση:
ένα blog που ασχολείται μόνο με τη Νικήτη επόμενο είναι να έχει περιορισμένη θεματολογία και όχι καθημερινή πολλές φορές!
Οι απαιτητικοί, εκτιμούμε, πως πρέπει να βοηθήσουν και οι ίδιοι αναδεικνύοντας διάφορα θέματα, ο παρών τόπος είναι BLOG, με ότι αυτό σημαίνει για τους γνωρίζοντες, και όχι επαγγελματικό μέσο ενημέρωσης ή σχολιασμού!
Υπομονή από όλους, κάθε αρχή είναι δύσκολη!
Με την ευκαιρία, πριν από λίγο, τακτικότατος επισκέπτης της Νικήτης, μας διαμαρτυρήθηκε ότι τούτο το Σαββατοκύριακο 24-25/5/09, η Νικήτη ήταν ένας απέραντος σκουπιδότοπος!!! Είναι έτσι!
Με εκτίμηση!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑι ακομα απέραντος σκουπιδότοπος είναι φιλε από τη Respentza. Και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα είναι ακομα χειρότερα. Θα σταλούν φωτογραφίες και σε σας να έχετε να βάζετε για τα χάλια του Δήμου.
Σιθωνίτες περιμένουμε Νέα